Veelgestelde Vragen

Kan ik een consult starten voor een probleem met zweten?

Ja dat kan. Overmatig zweten is een huidprobleem waar veel mensen mee geconfronteerd worden. Het kan tot irritatie en veel ongemak leiden. Onze dermatologen kunnen je hier bij helpen. Omdat zweten moeilijk vast te leggen is op foto, vragen we je om zoveel mogelijk info mee te geven in de beschrijving. Op die manier kunnen onze dermatologen een specifiek advies opstellen.

Kan ik Skindr gebruiken voor bezorgdheden omtrent haar?

Ja, haarverlies is een veel voorkomend probleem waarmee je ook bij onze dermatologen terecht kan. Een consult voor een haarprobleem verloopt net zo als een ander consult. Als het te moeilijk is om zelf foto's te nemen van je haar laat dan iemand anders een foto nemen van je aandoening

Kan ik Skindr gebruiken voor elk huidziekte?

Skindr is er voor al jouw bekommernissen omtrent je huid. Je kan dus met elke huidaandoening bij ons terecht. Onze dermatologen staan voor je klaar. Dat geldt ook voor volgende aandoeningen:

• problemen met haar of haarverlies

• problemen met nagels

• problemen met zweten

Kan ik Skindr op vakantie gebruiken?

Skindr kan je ook op vakantie gebruiken. Je dermatoloog kan recepten maken die ook in buitenlandse apotheken geldig zijn. Meld dit aan je dermatoloog zodat deze een recept in pdf formaat bezorgt.

Hoe lang duurt het om antwoord te krijgen van een Skindr dermatoloog?

Skindr-dermatologen trachten te antwoorden binnen de 48u, maar gemiddeld krijg je antwoord binnen de 12u.

Advies van een dermatoloog binnen 48u.